Styrelsen informerar

Protokoll  vid Årsmöte 2021-05-29   Hämta  Här

 

Hej! Nu går vi vidare 😊 Vi har utvecklat bommen lite och därför beslutat att ta bort alla fjärrkontrollerna. Det kommer bli superenkelt, allt som krävs är att man ringer ett telefonnummer så öppnar bommen sig, smart eller hur 😊. Som reserv kan man alltid använda blippen som också givetvis fungerar. Det är bara fjärrkontrollen som tas bort, de kommer att gälla till och med den 31 juli 2021, de telefonnummer som finns i adresslistan är redan de som är inlagda i systemet, så ingen utomstående kan använda numret för att öppna bommen. Om det saknas något telefonnummer så kontakta styrelsen så lägger vi till det, men det är endast boenden på campingen som läggs in.

 

Vi tog beslutet i helgen och det var tänkt att det skulle börja fungera 1 juli 2021, men bästa Thomas Silwerbiörk som också har hand om detta nya system, tillsammans med en i styrelsen, arbetade så fort så nu fungerar allt redan nu. Det ni behöver göra är att läsa informationen, med telefonnummer och allt, som kommer från Thomas Silwerbiörk för att det ska fungera för dig.
Vi kommer att köpa tillbaka de fjärrkontroller som finns, detta gör vi till och med de 31 augusti 2021, efter det kommer det inte gå att få tillbaka några pengar. Så passa på att lämna in fjärrkontrollerna så fort som möjligt. Återköp per fjärrkontroll är 300 kronor, lämna fjärrkontroll med platsnummer och kontonummer som ni vill ha pengarna insatta på till kassören, Anneli Christersson, plats 14 i ett kuvert eller plastpåse.
Hälsar Styrelsen! 10 juni

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________