ansvarsområde – Bommen

Bomansvarig är: Thomas Silwerbiörk plats 40
bom@manskahahusvagn.se

uppdatering av elbommen

Nu kan alla som finns med i föreningens adresslista öppna bommen genom att ringa 07191006472704.
Så fort du kommit fram på numret så blir det olika svar eller bara tyst i luren och detta beror på vilken typ av telefon eller abonnemang du har men bommen öppnar.
Det går inte att stänga bommen med telefonen så passera och gör inget mer då bommen stängs automatiskt.
Vid problem så hör av dig till Thomas Silwerbiörk…publicerat 9/6

Styrelsen informerar om bommen.!Juni

Hej! Nu går vi vidare 😊 Vi har utvecklat bommen lite och därför beslutat att ta bort alla fjärrkontrollerna. Det kommer bli superenkelt, allt som krävs är att man ringer ett telefonnummer så öppnar bommen sig, smart eller hur 😊. Som reserv kan man alltid använda blippen som också givetvis fungerar. Det är bara fjärrkontrollen som tas bort, de kommer att gälla till och med den 31 juli 2021, de telefonnummer som finns i adresslistan är redan de som är inlagda i systemet, så ingen utomstående kan använda numret för att öppna bommen. Om det saknas något telefonnummer så kontakta styrelsen så lägger vi till det, men det är endast boenden på campingen som läggs in.
Vi tog beslutet i helgen och det var tänkt att det skulle börja fungera 1 juli 2021, men bästa Thomas Silwerbiörk som också har hand om detta nya system, tillsammans med en i styrelsen, arbetade så fort så nu fungerar allt redan nu. Det ni behöver göra är att läsa informationen, med telefonnummer och allt, som kommer från Thomas Silwerbiörk för att det ska fungera för dig.
Vi kommer att köpa tillbaka de fjärrkontroller som finns, detta gör vi till och med de 31 augusti 2021, efter det kommer det inte gå att få tillbaka några pengar. Så passa på att lämna in fjärrkontrollerna så fort som möjligt. Återköp per fjärrkontroll är 300 kronor, lämna fjärrkontroll med platsnummer och kontonummer som ni vill ha pengarna insatta på till kassören, Anneli Christersson, plats 14 i ett kuvert eller plastpåse.

Tillbaks till listan Ansvarsområden